Kuinka jakaa Google Ajaa -kansioita?

Oletko joku, jolla on älypuhelin, kannettava tietokone tai tietokone, jota käytät päivittäin? Jos vastauksesi on kyllä, luultavasti tiedät jo, kuinka internetin olemassaolo on tehnyt elämästä mukavampaa. Se on tarjonnut meille erilaisia ​​sovelluksia ja palveluita parantaaksemme kokemuksemme laatua laajalla marginaalilla. Yksi näistä ohjelmistoista on Google.

Se on yksi suosituimmista ja luotettavimmista sovelluksista, joita planeetalla on nykyään saatavilla. Tästä syystä sinun tulee muistaa oppia asiasta lisää Google Tuki Suomi tiimin avulla mahdollisimman pian. Se on yksi monikäyttöisimmistä ohjelmistoista, joita olet koskaan tavannut, koska se tarjoaa käyttäjilleen monenlaista apua.

Sen avulla voit etsiä asioita, ottaa yhteyttä ihmisiin, lähettää sähköposteja, ladata kuvia jne. ilman vaikeuksia. Ei vain, mutta jos olet joku, joka tarvitsee lisätilaa tiedostojen ja asiakirjojen tallentamiseen, Google Ajaa on oikea tapa edetä. Siksi sinun tulee ladata ja käyttää tämä sovellus mahdollisimman pian.

Onko sinulla haastavaa yrittää selvittää, kuinka saada hyödyt Googlen kaltaisesta monitoimiohjelmistosta, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, parasta, mitä voit tehdä, on puhua Googlen teknisen tukitiimin kanssa ja pyytää heitä opastamaan sinua.

Nämä asiantuntijat ovat koulutettuja ja ystävällisiä, joten voit pyytää heiltä kaikenlaista apua ilman sen kummempaa harkintaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat jakaa Google Ajaa -kansiot asianmukaisesti. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti ymmärtääksemme paremmin:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata ja avata Google Ajaa -sovellus älypuhelimellasi tai tietokoneellasi
  2. Löydät itsesi sivulta, joka on täynnä erilaisia ​​kansioita, napauta sitä, jonka haluat jakaa
  3. Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, napauta Jaa
  4. Uusi sivu avautuu näytölle, valitse Yleiset käyttöoikeudet
  5. Valitse ihmisten luokka, jotka voivat käyttää kansiota
  6. Valitse niiden ihmisten rooli, joiden kanssa jaat tiedostosi
Soita Google-tukinumeroon, jos haluat saada lisää vinkkejä yllä olevista vaiheista.

Popular posts from this blog

Kuinka rajoittaa Google Ajaa käyttöä?

Kuinka poistaa Google Assistant -kuulokkeiden ilmoitukset käytöstä?

Kuinka estää roskapostia Google Drivessa?