Kuinka sallia Google Voicen käyttää mikrofonia?

Oletko yksi monista ihmisistä, jotka etsivät sovellusta, joka voi tarjota sinulle monenlaisia ​​etuja? Jos vastauksesi on kyllä, sinun pitäisi oppia lisää Google ja siitä, kuinka se voi auttaa sinua useilla tavoilla.

Se on eräänlainen ohjelmisto, joka esiteltiin alun perin ihmisille hakukoneena. Siitä lähtien Google on kuitenkin tuonut esiin erilaisia ​​sovelluksia ja palveluita auttamaan käyttäjiään eri elämänalueilla. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää siitä lisää Google Tuki Suomi tiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

Kaikkien näiden ominaisuuksien lisäksi tämän ohjelmiston avulla voit myös ladata Google pelata -palveluiden avulla luomasi sovelluksen.

Sen lisäksi, että voit käyttää Google tarjoamia erilaisia ​​työkaluja tiedostojen lataamiseen, ihmisten kanssa puhumiseen, tapaamisten järjestämiseen, tapahtumien kalenteriin jne. laajalla marginaalilla. Kaikki nämä elementit tarjoavat sinulle parhaat edut ilman vaikeuksia.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja määrittää Google-nimisen monikansallisen teknologiayrityksen luoman sovelluksen?

Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä pysty saamaan olennaisimpia tuloksia parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä sinun tulee tällaisina aikoina muistaa ottaa yhteyttä Google tekniseen tukitiimiin ja pyytää heitä opastamaan sinua perusteellisesti.

Sen lisäksi sinun tulee tietää muutamia ohjeita, jos haluat antaa Google Voicen käyttää mikrofonia. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti ymmärtääksemme paremmin:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata älypuhelimesi ja siirtyä kohtaamasi Asetukset-valikkoon
  2. Sinulle tarjotaan luettelo lukuisista vaihtoehdoista. Napauta Sovellukset-välilehteä, jonka löydät
  3. Näytöllesi avautuu toinen sivu, jossa on useita välilehtiä, selaa niitä ja valitse Google
  4. Napauta edessäsi avautuvalla uudella sivulla Luvat-välilehteä, jonka kohtaat
  5. Napauta Mikrofoni-vaihtoehtoa seuraavalla sivulla ja kytke se päälle vastaavasti
Soita Google-tukinumeroon, jos haluat tietää lisää tästä sovelluksesta ja sen ominaisuuksista.

Muu aiheeseen liittyvä blogi

Popular posts from this blog

Kuinka rajoittaa Google Ajaa käyttöä?

Kuinka estää roskapostia Google Drivessa?

Kuinka poistaa Google Assistant -kuulokkeiden ilmoitukset käytöstä?