Kuinka poistaa Google Assistant -kuulokkeiden ilmoitukset käytöstä?

Oletko yksi niistä monista ihmisistä planeetalla, jotka etsivät sopivaa avustajaa laitteellesi? Jos vastauksesi on kyllä, tutustu Google Assistant ja siihen, miten se voi auttaa sinua mahdollisimman pian. Useimmat teistä ovat ehkä jo kuulleet Googlesta, koska se on yksi tämän päivän suosituimmista ja luotettavimmista organisaatioista planeetalla.

Vaikka tämä yritys on saattanut aloittaa hakukoneena, se on nyt kasvanut paljon enemmän. Tämän yrityksen sovellusten avulla voit hoitaa lukuisia tehtäviä ilman vaikeuksia. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä Google Tuki Suomi tiimin avulla mahdollisimman pian.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita tämä ohjelmisto, on se, että sillä on kätevä ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla voit navigoida ilman ongelmia. Kaikki nämä elementit auttavat sinua saavuttamaan sopivimmat tulokset ja minimoivat ongelmien mahdollisuudet suurella marginaalilla.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt ymmärtää Google kaltaisen monitoimisovelluksen toimintaa ja määrittää sen mieltymystesi mukaan? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, mitä tehdä tai miten saada tärkeimmät tulokset.

Mutta tarkoittaako se sitä, että sinun pitäisi luopua tarpeistasi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi voi auttaa sinua ponnisteluissasi asianmukaisesti. He tarjoavat sinulle vinkkejä, temppuja, ehdotuksia ja ratkaisuja, jotka parantavat käyttömukavuuttasi mahdollisimman paljon.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Google Assistant kuulokkeiden ilmoitukset käytöstä. Katsotaanpa niitä nyt:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on kääntää laite ja siirtyä Google Assistant -asetusikkunaan välittömästi
  2. Kun uusi sivu avautuu edessäsi, napauta kohtaamasi Laitteet-ruutua
  3. Napauta Personal-painiketta, jonka löydät vaihtoehtojen joukosta, ja valitse sitten kuulokkeet
  4. Napauta Puhutut ilmoitukset -välilehteä, joka löytyy seuraavalta sivulta
  5. Ota ominaisuus käyttöön mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan

Soita Google-tukinumeroon, jos haluat saada tietoa muista näkökohdista tai palveluista.

Popular posts from this blog

Kuinka rajoittaa Google Ajaa käyttöä?

Kuinka estää roskapostia Google Drivessa?