Kuinka sammuttaa Google Assistant?


Kuten ehkä jo tiedät, me kaikki elämme nykyään planeetalla, jolla tietokoneet, kannettavat tietokoneet ja älypuhelimet hallitsevat maailmaa. Nykyään saatavilla on monenlaisia teknisiä laitteita, ja kun varustat ne Internet-yhteydellä, työsi helpottuu.

Jos kuitenkin haluat saada parhaat edut, sinun on ladattava gadgetiin sopivimmat ja hyödyllisimmät ohjelmistot, kuten Google. Se on eräänlainen monikansallinen teknologiayritys, joka voi tarjota sinulle useita palveluita, jotka lisäävät käyttömukavuuttasi.

Sen työkalujen avulla voit lähettää tekstiviestejä ihmisille, luoda sähköpostiosoitteita, katsella videoita, ladata valokuvia, etsiä verkkosivustoja, mainostaa yritystäsi jne. ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun pitäisi yrittää parhaansa saadaksesi lisätietoja siitä, miksi se on yksi maailman parhaista sovelluksista Google tuki tiimin avulla. Kaikki nämä elementit parantavat asioita ja vähentävät teknisten ongelmien mahdollisuuksia.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, voit silti kokea huomattavan haastavaa selvittää, kuinka rekisteröityä Googlen kaltaiseen tunnettuun ohjelmistoon, jos tämä on ensimmäinen kerta.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain puhua heille ja selittää kohtaamasi haasteet.

Sen lisäksi on muutamia ohjeita, joita sinun tulee noudattaa, jos haluat sammuttaa Google Assistantin. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google ohjelmisto tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun pääikkuna tulee näyttöön, napauta profiilikuvakuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
  3. Edessäsi on luettelo vaihtoehdoista, napauta heti Asetukset-välilehteä
  4. Valitse Google Assistant -ruutu uudelta avautuvalta sivulta
  5. Sammuta se ja tallenna muutokset

Soita Google asiakaspalvelun Suomi numeroon, jos jokin yllä olevista vinkeistä on hämmentynyt.

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka poistaa Google-sijainnin jakaminen käytöstä?


Comments

Popular posts from this blog

Kuinka rajoittaa Google Ajaa käyttöä?

Kuinka poistaa Google Assistant -kuulokkeiden ilmoitukset käytöstä?

Kuinka estää roskapostia Google Drivessa?